Ahojte,
dostali sme napad na web hru a rad by som chcel zistit nazor (najlepsie skeptika) na celkovu dynamiku hry. Nejde o nic prevratne, filantropicke, predimenzovane a graficky vychytane ale je to napad. Takze, dali sme hlavy dokopy, nejaku tu skusenost a schopnost (ja osobne som vycviceny v boji vo vysokej trave) a tod vysledok:
Smer hry je jednoduchy, bude to hra o hrach. Zaujimavy smer ale vsetko sa da vymysliet, ta ne?
Otvoris browser, natukas wewewe.\%/\%/.com a regnes sa (free). SSL certifikat samozrejmostou aj ked budu potrebne len prihlasovacie meno a heslo maybe e-mail.
Po logine sa uz clovek dostava k hre. Ta hra je vlastne cela web stranka. Musis si vytvorit gaming account v ktorejkolvek hre (Lol, Cs, WoT, SC2, FIFA13, Dota2 etc.) ale len v 1on1. Teraz to bude vyzerat trochu ako ligovy system, mozes zacat hladat supera, zbierat skill body, reputaciu, rank atp. Len pre illustraciu:
Pre zaujimavost, pre tych co maju radi hazard tak sme tam pridali moznost hrat aj o drobaky. Vsetko cez Paypal a bez poplatkov.
Pre tych co sa radi zapajaju do vacsich bitiek su pripravene takzvane Guildy. V Gildach moze byt napr. od 1 do 30 hracov a mozu hrat 3on3, 5on5 etc. zapasy. Guildy maju vlastnu reputaciu, ekonomiku a su rozdelene do roznych uzemi na mape. Cim silnejsi hrac sa prida do Guildy tym sa zvysi reputacia. Guilda bude obsadzovat uzemia na mape - cim viac uzemi guilda ma tym viac vyhod z nich cerpa. Uzemia sa obsadzuju lahko, na kazde uzemie sa moze zautocit raz za 3 hodiny v random hre. Hra skonci ked niektora Guilda alebo alliancia (aj to tam bude) zaberie vsetky uzemia. Obsadenim vsetkych uzemi guilda dostane nejake tie bonusy a mozno aj nejaky drobak do vienka nech sa ma aj o co hrat.
Cela hra bude mat vlastnu ekonomiku a ked nieco z nej ostane budu sa robit turnaje a eventy. Samozrejme vstup podla reputacie, nech nejaky ostrielani hrac nezoberie vyhru zacinajucim alebo relaxacnim hracom. Je to strucne, urcite som nenapisal dalsie funkcie, moznosti a vyhody. Ale na utvorenie nazoru to staci.
Co myslite?