winyx píše:
Už si si kúpil tú myšku ? K čomu má byť určená ?
myška kúpená otestovaná na BF2, CoH, DoW2 popravde mi tam chýba ešte jedno tlačidlo
Inak myška je celkom malinká čo ma dosť prekvapilo, takže na väčiu paprču zrejme moc vhodná nebude, mňa si však čo sa týka veĺkosti získala, je mi tak akorát. Keďže moc chodím s bookom hore dolu, preprava je oveľa lepšia ako som mal pred tým myšku od genia. Henten jemný gumový matroš na vrchu je jedna pecka, aj software ma celkom potešil, dá sa naprogramovať hádam každá akcia/tlačidlo. Jedinú vec nechápem, výrobca udáva 4 smerové stredové tlačidlo, ale do strán mi nie a nie ísť, nechcem to znásilňovať, zrejme to bude volačo softwarove, v manualy sa vela o tom nepise. Jaaaaj a este takato vec, stredove tlacidlo je na obrazkoch alza.sk lemovane kovom, v skutocnosti to tak nie je, mali by tú foto zmeniť, je to dosť zavádzajúce.
//
maugggly píše:
Matiko: som aj ja zvedavy ako je na tom ta myska lebo rozmyslam ze ju zoberiem namiesto g500 ktora je na moje pomery dost draha..zaujima ma jedina vec ci sa meni DPI automaticky po prechode do inej aplikacie...
Tak toto ti neviem povedat, skusim prestudovat serioznejsie manual, ale o tom pocujem prvy raz, je pravda ze neni som taky skuseny co sa tyka mysiek. Inak ja by som bol tiez bral asi g500, keby mi tu neradili, ale radsej dam prasuldy do dacoho ineho, ked chces vela hrat tak zober g500, to by ti malo vydrzat hadam generacie
) Ja som prilezitostny hrac, ale ked uz mam na hru cas tak si ju chcem patricne vychutnat, preto som dal na tuto alternativu.
///
Ešte asi toľko, čo sa týka DPI medzi 3600 a 2000 veľký rozdiel nevidím, zato medzi 1600 a 2000 je to oveľa viac badateľné. Niečo podobné som čítal už aj na 750bh.
////
MagnatWoofer píše:
Mám 2 herné PC ... A na jednom na ktorom mám 8GB ramku,Ati 5870,Intel core i7 pretaktovaný,
A mám ku nemu myšku za 10 euro obyčajnú,Keby je v tej drahej niečo také lepšie ... Ale čo máš s toho že ti svieti,podla mna ty nerozlíšiš tú odozvu a DPI,z boku sa mi nepáčia všeliake tláčitka čo sa nechtiac,stále stláča ... Ako chceš ale ja ti hovorím podla mna zbytočnosť a radšej si kúp nejaký chladič na CPU nataktuj ho poriadne a máš ...čo si o tom myslíte ?
No ty si ale chytrak, vela si to o ergonomii nepocul co?
// Spojené 4 príspevky, používaj tlačitko