Na serveri mam cca.50 php suborov a nasiel som v nich rovnaku chybu. Potreboval by som nahradit jeden riadok za nieco ine. Nechcel by som po jednom otvarat vsetkych 50 suborov a prepisovat vsetko. Proste nejaky hromadny replace...
no neviem ak mu to robi designove problemy. pomocou prehliadaca by sa dalo ale to by sa musel otvorit kazdy.
ale to ze sa to neda nieje zas pravda da sa to velmi vela sposobmi. staci si len vybrat akym pascal, c, c++, delphi, mozno ze nejaky texteditor, php, ...... .
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
napis si skript ktorym za pomoci regulernych vyrazov najdes a nahradis zadany zadany retazec, v tvojom pripade ten chybny riadok a nechaj ho zbehnut vsetky subory.
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
v klasickom html editore je funkcia replace. T.j. zadam retazec a v celom subore ho nahradi inym. ja chcem len to, aby toto spravilo vo vsetkych suboroch, aby som to nemusel robit po jednom. Ale asi to tak nejde...
ale ide . aby tu ten ,co ovlada vsetko prp yoursql a ine veci co vobec neexiistuju, nevyryval, tak ta musim upozornit aby si vybral programovaci jazyk v ktorom to chces lebo inak sa tym nikto nebude zaoberat. a este posli aj ten chybny prikaz
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Je na to niekoľko programov, stačí si vybrať. Prvé čo mi tak padlo do oka, http://www.funduc.com/search_replace.htm . Pokial si teda môžeš tých 50 dokumentov stiahnúť na disk a potom reaploadnúť
Dakujem aj ja!
Tiez sa mi to search a replace zide !
(ja to robievam rucne v PSPade.. ved 50 neni az tak vela. vsetky otvoris, nastavis do Nahrad hodnoty, on si ich pamata, a postupne nahradzujes
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
heh viem ze je to stara tema ale teraz som si vsimol ze pspad ma taku vec ze si otvoris subory ktore potrebujes a das vyhladavanaie v suboroch a nahradi ti aj v 100 suboroch naraz a je to free