Zdravim Vas. Potrebujem poradit z nasledujucim problemom a dost to suri a sam to neviem nejako vygooglit. Takze mam jeden emailovy ucet na gmaily ku ktoremu musia mat pristup aj ostatný ludia, ktorych vacsinou poznam a v tomto ucte mam nastavene aj "Poslať kópiu prichádzajúcej pošty ďalej na adresy" v tom mam nastavenu dalsiu gmail adresu a teraz hlavny problem z prveho mailu nejaky dobrak vymazal asi 400mailov. V zaloznom mailu samozrejme su ale tu mam len ja pristup a chcem aby to tak ostalo. Tak potrebujem tych 400mailov opat vratit do hlavneho mailu ale tak aby som nemusel kazdy jeden mail otvorit a preposlať. Chcem to proste spravit hromadne. Prosim neradte mi ako to mam v buducnosti spravit inak aby sa to nestalo a pod. lebo presviedcat niektorych na akukolvek zmenu je nemozne. Za akukolvek radu vopred vdaka.
mozte lock po niekolkych rokoch som znova nainstaloval mozilla thunderbird a tam to nasiel a sice to preposielalo niekolko hodin ale aspon som to nemusel robit po jednom maily