ja mam HTC Touch Pro co je vlastne to iste, S androidom nieje problem ale problem je ze nie vsetko na nom funguje, Android sa bude spistat s pamatovej karty. Ja som to skusal a poviem ti nestoji to za to. Viac sa oplati dat si nejaku upravenu ROM do pda.
ja zvazujem donho dat WM 6.5 ale tak vela ludi nadava nanho na t mobielstarnke a z HTC stranky mi pise ze nepodporuje toto zariadenie resp ze to nieje softwer prehno
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
Hmm toto neviem presne, ja som nahrával novú ROM do telefónu bez blokácie. Ale pozri na tej stránke čo som poslal, chlapci tak vedia ako odblokovať HTCčka