treba si ho skusit, osahat, ten system je fakt rychly, prehladny. To len zaslepeni androidaci ho stale zhadzuju lebo nevedia zniest to, ze dualcore konfig s WP s prstom v zadku beatne hravo quad s androidom a 2gb RAM.
Dva krat meraj a raz strihaj. Ludia placu ze WP ma "len" 150 000 aplikacii v obchode a android ma 300 000 a iOS mal pol melona. Ale ja si ich do mobilu vsetky nestiahnem. Ludia si musia uvedomit ze WP nieco zameskal a to tempo ktore teraz nahodili od WP8, davam tomu rok a WP bude na rovnakej urovni ako je iOS. Na droida to potrva dlhsie, lebo droida pchaju do kazdeho s prepacenim za vyraz hovna ktore ma procesor a ramku. Preto ten podiel na trhu. Keby bol iOS vo viac ako 100 typoch zariadeni, tiez by mal take cisla. Lenze to je len trapna statistika, porovnavat hrusky s jablkami a oknami je scestne. Vsetky platformy maju svoju klientelu.
▲ CPU ► AMD FX-8320 ▲ COL ► Gelid Tranquillo rev.2 ▲ MOB ► ASUS M5A97r.2 ▲ RAM ► Kingston HyperX Predator 2x4GB 1600Mhz ▲ GPU ► AMD MSi R9 280X OC Edition ▲ SSD ► Crucial M4 128GB ▲ HDD ► Barracuda 1TB ▲ PSU ► Cooler Master RS-700W ▲ CSE ► Zalman Z11+ ▲ PHO ► Nokia Lumia 920 32GB DevPrev NB: Dell Latitude D620, D630 I AM FX =♂ |