ak si nepotrpis extra na vydrzi baterie a stacia ti 4GB internej pamäte tak diamond
ak sa uspokojis s nizsim rozlisenim displeja a externe riesenym stylusom a potrebujes väcsiu pamät vratane micro SDHC tak omniu ktora je vsak aj drahsia
ty si musis uvedomit co ti viac na ktorom vadi alebo co je to co ta viac laka
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
Na cene mi vobec nezáleží budem to mať za nákup a tam veľký rozdiel nie je HTC je už dlhšie na trhu a preto sa pýtam lebo je to ospevovaný kus a OMNIA je dása povedať novšia. A aj podla hlasovania to vyzerá zatiaľ na HTC
Z tychto dvoch kusov sa teraz rozhodujem aj ja. Je to ale velky rozdiel a to 90:10 pre HTC. Volim tak hlavne kvoli velkosti a funkciam. Samsung mi nepride az tak dobre rieseny, zatial co HTC je na tom ovela lepsie pre mna. Je to fakt o tom co ti bude viac vyhovovat. Niekto vsak tvrdi, ze Omnia je momentalne najlepsi telefon na trhu.