Ja som reagoval na to, že feedback určite nieje zameraný len na top modely telefónov, a na low-endy kašlú . Akurát že u top modelov to robia z marketingovým zameraním, viď. X10 a jej upgrade na 2.2
existenz dik
_________________ PC :ASUSTeK M2A-VM, AMD Phenom X3 8650 AM2 @ 2,3 Ghz, 4 GB RAM DDR2 1800 MHz, SAPPHIRE HD 6770 VAPOR-X 1GB DDR5, 400W Zdroj, 500 GB HDD, Windows Vista 64 bit
Notebook : Asus EEEPC 1201NL, intel Atom N270 512 KB L2 Cache 533 MHz FSB @ 1,6 Ghz, 1 GB DDR2 RAM, nVidia ION, 320 GB HDD, Windows XP 32 bit
Iná technika : LG P500 (806 Mhz, Android 2.3.3 Gingerbread, root, JIT), Koss Pathfinder, kedysi iPhone =(
Tak akože keď sa pozrieš na lowendy LG dozadu - pôvodný Optimus, aj keď s rovnakým hardwarom ako One, dostal len 2.1 a ďalej oň ani nezavadia. Prvý Android od LG, GW620 (ešte s 528MHz CPU identickým s Wildfire), zostal dokonca na 1.5tke, naň sa vybodli úplne. Optimus One prišiel, pokiaľ ma pamäť neklame, rovno s 2.2 tak aspoň jeden update mu musia spraviť aby sa nepovedalo. Ešteže je tu komunita xda-developers kde sa na staré modely nezabúda a nové dostávajú predčasné updaty.
keby sa optimus one nepredával tak ako sa predával, tiež by naňho kašlali. Takto si u ludí vylepšili imidž, a časť ludí si možno aj vďaka tomu kúpi LG znova. Ale htc bolo známe tým že vydávali aktualizácie medzi prvými, a vždy bola podpora pre staršie modely pokial to hw dovoloval. A preto je okolo toho taký ohlas, keď telefónu ktorý je vybavený s rezervou aj pre 2.3 stopnú aktualizácie, lebo sa im aktuálne modely nepredávajú tak akoby si predstavovali
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W