zdravim, kupil som si honor band 5, podla pokynov som stiahol apku huawei health, vsetko som nainstaloval, aktualizoval aj firmware naramku. mobil mam asus zenfone 3 zoom s androidom 8.0. ked je naramok sparovany cez bt s mobilom ale aj ked nieje sparovany tak rata kroky z obidvoch. v apke vidim ze z tychto zariadeni sa rataju kroky a potom akoze spravi nejaky priemer. chcel by som vypnut natrvalo pocitanie krokov z mobilu. v nastaveniach apky nemam povolenie pre tie kadejake pohybove senzory tak preco mi to pocita z mobilu? chcem aby bralo len naramok a nech sa to automaticky zosynchronizuje..pripadne manualne. synchro si viem pekne nastavit jak chcem ale nikde nevidim ani v apke ani v naramku nastavenie kde si vypnem/zapnem zariadenie na monitorovanie krokov. viete mi stym helfnut? guuglil som kadeco..viac ludi otom pise ale nedopatral som sa k ziadnemu vysledku. vdaka
_________________ CPU Intel i5 8600K @ 3,6GHz & NOCTUA NH-U9S RAM 2x8GB DDR4 2666 Kingston HyperX HDD1 m.2 SSD Samsung 980 1TB HDD2 2 x WD Red 4TB VGA ASUS ROG STRIX RTX 2060 Super 8GB PSU Seasonic Focus+ 650W 80+ gold CASE SilentiumPC Signum SG1 TG LED Samsung 24" |