Zdravím ľudia chcem sa spýtať mohol by som úplne vypojiť chladič na GPU Gigabyte 8800GT http://img2.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/43 ... tion-3.jpg keď na nej nehrám vôbec žiadnu hru iba keď tak nejakú onlinovku alebo solitare nič extra .. alebo by bolo skôr vhodnejšie znížiť otáčky aby tak nehučala .. Poraďte prosím
No ten program neviem či dačo robí skúsil som znížiť otáčky tak isto hučí a aj keď som ich dal na 100% tak rovnako hučí žiadna zmena .. medzi tým som aj reštartoval PC
A dal si usser define tam vpravo? Potom by ta kolónka mala byť zelená. Ak bola a nezabralo to, môžeš si skúsiť kúpiť nejaký manuálny regulátor,ale ak máš dobrý airflow, tak pri týchto činnostiach môže ísť aj pasívne
aj to je jedna z možností, ale tieto zalmany boli vždy riadne uhučané. Ale skús sa zamyslieť aj nad tým, čo povedal Lavak, len to trocha pozmením: Hučí ti len grafika?
ja som skúšal niekedy dať dole ten chladič ale tak je tam zapečený že s ním nejde ani pohnúť a nechcem na silu že vytrhnem a ostane mi diera v grafike takže neviem ako by som ho dal dole
Zohrej grafiku aby mala co najvyssiu teplotu (pri hrani alebo cez burn test), vytiahni grafiku odsrobuj chladic a tocivo-kyvacim pohyboj ju opatrene odtrhi. Druha moznost ak to chladic a suciastky na grafike dovoluju skus chladic "sklznut" do strany. Ale to da da len pri urcitych grafikach.