Zdravím,
za koľko by bolo možné predať
tento model, lenže s windowsom 8 posilnený o ďalšie 2GB ram síce inej značky (kingston), ale s rovnakým CL a frekvenciou ako pôvodná ram (teda je tam 2x2GB). Bol kúpený v okay elektre v Michalovciach.
- som pôvodný vlastník, bol používaný niečo málo vyše roka prevažne v škole na zapisovanie poznámok z prednášok, občasné nočné surfovanie
- je na ňom niekoľko škrabancov (napočítal som 4, z toho najdlhší ma cca 1,5 centimetra a najkratší pol centimetra)
- kryt obrazovky a samotná obrazovka sú lesklé, čo si vyžaduje časté leštenie na to určenou handričkou. Zvyšok je matný, plastový.
- samozrejme je plne funkčný
- pribalený 8GB usb kľúč s recovery packom
- windows bude na novo preinštalovaný použitím recovery packu a možno si dám námahu nainštalovať tam všetky dostupné aktualizácie
Dôvod plánovania predaja je v najbližšej dobe očakávané vlastnenie nového laptopu z akciovej kampane istého telekomunikačného operátora, ktorý bude mať síce trochu menej výkonný procesor, lenže bude mať numerickú klávesnicu, čo mi umožní efektívnejšie zapisovanie poznámok z prednášok, keďže to je hlavný dôvod vlastnenia laptopu u mňa. Na všetko ostatné používam stolný počítač.