Ahojte chalani, potreboval by som ohodnotiť moju PC zostavu. Nieje najstaršia no mám na pláne zase niečo iné nové. Zostavu som dosť dlho dával do kopy čo sa týka dizajnu. Napr. myšku Roccat som mal medzi prvými v SR keď vyšla v bielej farbe, čakal som na nu pol roka. Tak isto dlho som zvažoval aké repro napasovať aby to ladilo. Viem že pre vás má asi každy komponent nejakú cenu a sčítate to. Ja by som to chcel predať ako dizajnovú zostavu. Videl som už kadeaké PC aj výstavy techniky no biely PC som videl asi iba raz. Beriem to ako celok ktorý sa len tak nevidí veď 99% PC sú čierne. Ak viete prihliadnuť aj na to ako to vyzerá nie iba aké to má parametre tak budem rád. Pre mňa osobne má veľkú hodnotu viem koľko som za to všetko dal, veľa vecí som nekupoval na cenu ako to robí väčšina ale na to ako to vyzerá. Všetko svieti na modro (myš, skrinka, ovládanie repro, monitor). Krásna lesklá skrinka NZXT s reguláciou rýchlosti ventilátorov, reguláciou intenzity osvetlenia, dopĺňa to dizajnový monitor Samsung s typickým uchytením na pravej strane (podstavec lesklá biela monitor lesklá čierna), highend repro Microlab s krásnym ďiaľkovým ovládaním v tvare kruhu s modrou diódou basový reproduktor je potiahnutý bielou kožou, myš Roccat Kone Pure biela lesklá v kombinácií s čiernou (ľubovolná farba podsvietenia loga). K počítaču sú ešte také doplnky ako napr. dva USB kľúče biele, LED lampa dotyková biela a podobné srandy
to dám ako bónus.
CASE
CPU: i5 3570K 3,4GHz
RAM: CORSAIR 16GB Vengeance
HDD: 3TB + SSD 120GB
MB: ASUS P8Z77-V
PSU: FORTRON AURUM 600W 80PLUS Gold
GPU: Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X 3GB
CASE: NZXT Phantom White 410Monitor: LED SAMSUNG 27'' S27B750V FULL HD 2ms
Mýš: Roccat Kone Pure White Podložka: Corsair Black
Klávesnica: SpeedLink White Klávesnica 2: Mini Keyboard Manhattan (Apple vzhľad)
Repro: MicroLab White High Clarity Close Distance 54 Watt RMSIlustračné foto ako vyzerá vnútro skrinky