Mám záujem kúpiť notebook, ktorý nechcem využiť na hranie. Čisto na kancelárske potreby + samozrejme ako sa patrí počas pracovnej doby nejaký ten HD filmík si pozrieť.
HP Pavilion dv6500 powered by - Intel Core 2 Duo processor T7250 (2,0GHz & 2000MHz FSB) Windows Vista Home Premium OS 2 GB DDR2 RAM 15.4″ WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display Dedicated Video Memory 128 MB NVIDIA GeForce 8400M GS with DirectX 10 FingerPrint Reader Intel PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and Bluetooth 240 GB 7200 RPM SATA Hard Drive LightScribe SuperMulti 8X dvd /-RW with Double Layer support High Capacity 6 Cell Lithium Ion Battery dvd /blu-rey plus k je ktomu ovladač ktory služi ako pri tv napr ked pozerate film taška Cena :200
jasne možem pošlite mi mail na a vam pošlem tam . No baterka vydrzi tak cca 1h 30min ,notas mam ako založný pc keby neco . Je tam meni procesor aj disk ktory je 7200otačkovy .
Martinicoss mno to je každeho nazor ( ano su aj kvalitnejšie booky ale na tieto učeli je podla mna skvelý model ) a je pravda že je vela ludi čo sa im kazia booky ale treba sa aj zamysliet ako sa k nim spravaju .... Ja som book použival iba na net občas nejaku hru ale to malo čo a vždy na stole a pokial mu nebude nakladať hry ktore budu na jeho max vykon tak vam môžem zaručiť že vam podrži dlhoo ...