Na zaciatok, zaujem je zatial cisto informativny. Premyslam ze by som sa cez leto vratil k zeleznicke ktoru mam k dispozicii doma uz teraz(pre nedostatok casu pred niekolkymi rokmi z dovodu nedostatku miesta a casu rozobrata a upratana do skrine), ale ked uz, premyslam o vacsej diorame ako bola naposledy. K tomu je samozrejme nutne mat prislusny hardware
Takze by mal niekto doma nieco, co by sa hodilo? (masinky, vagonky, kolaje, vyhybky, semafory, rampy, domky, stromky, osvetlenie ulic, peronov, tunely, mosty, trafo...). Nakolko ja mam mierku H0, bolo by dobre keby aj zbytok bol v tej samej mierke, ale nebranil by som sa ani mierke TT(mam predstavu akoby sa to dalo skombinovat), a v konecnom dosledku ani mierke N, to sice uz nie premna, ale kamos slape zase na eNku. Ak by sa iekto nasiel, poprosil by som info o danej veci, funkcnost, stav, predstavu o cene... Pripomeniem ze sa moze jednak aj o poskodene veci, od masiniek az po domky (ale zase nie v uplne zdemolovanom stave, ale tak, ze sa s trochou chcenia sa daju spravit...) Skuste ponuknut, uistujem ze by sli do dobrych ruk