Zdravím vás chalani, mal by som záujem o predaj mojej doterajšej zostavy nakoľko potrebujem niečo mobilnejšie. Práca si pýta viac času ako by bolo vhodné aj keď na druhej strane sa zaplatí, ale rád by som si zagejmblil po večeroch aj u priateľky keď som mimo domu, ano viem, s priateľkou sa dajú robiť väčšie kúsky ako hrať WarThundera, ale o tom v inej téme
Chcel by som predať toto, cenu je možné zjednávať samozrejme ale ako celok by som to chcel predať za 620€, pokiaľ by sa našli záujemcovia na všetky diely, som ochotný rozpredať to aj separátne
Nie je to žiadne delo, ale snáď sa niekto nájde komu s tým pomôžem.
CPU: FX-8320 (99% času na základných taktoch ----> skúšal som OC a stabilne dokázal fungovať na 4,7Ghz pri rozumnej voltáži, potom to už nebolo použiteľné) <---------- 100€
CPU Cooler: Scythe Orochi Rev.B <---------- 15€
MB: ASUS M5A97 v2. <---------- 50€
RAM: 2x4GB nejaké Kingston, ale klamal by som nakoľko cez chladič je k ním zlý prístup a nechce sa mi ho dávať dole <---------- 30€
GPU: MSI R9 280X 3GB ( veľmi tichá karta ) <---------- 160€
PSU: CoolerMaster RS-700-ACAB-D3 <---------- 40€
HDD: Toshiba 500GB ( má CCA 6-7 mesiacov ) a Samsung 320GB na dáta ( v kompe bol Crucial disk 120GB ktorý začal časom haprovať ale potom to bolo OK, teraz to používam ako rýchly storage keď potrebujem niečo rýchlo nakopčiť atď. dám ho k tomu ako bonus
) <---------- 25€ / 15€
DVDRW: nejaká LG napaľovačka DVD... <---------- 5€
V skrinke sú 3 gelid ventilátory na in a out, tretí sa používa ľahko zavesený na hore spomínanej Orochi
<---------- 5€
Case: Zalman Z11+ v modrom podsvietení <---------- 50€
Je tam nejaká čítačka kariet ( väčšinou všetky druhy ) ani ju nemám zapojenú nakoľko sa mi s tým nechce crcat a nemám na to čas
Monitor HPx2301 (hdmi, dvi, vga) <---------- 110€
Vyhradzujem si právo poskytnúť záujemcovi skúšobnú dobu 1 deň od prebrania a uhradenia zásielky,
Vyhradzujem si právo odmietnuť ponuku,
Vyhradzujem si právo odstúpiť od predaja v prípade špekulantstva,
Vyhradzujem si právo žiadať pri zasielaní kuriérom platbu vopred vo výške 20€,
Vyhradzujem si právo mať všetky horeuvedené výhrady vyhradené právom na výhradu výhrad vyhradených právami výhrady hore
Nakoľko sa IT venujem už sporadicky, ceny môžu byť miestami vyššie ako by ste uznali za vhodné, nebránim sa ponuke a ani rozumnej dohode.
+ predávam aj inde