Cauko
Opat spekulujem , rozmyslam ze popredam veci a kupim nieco ine , uz ma to PC nebavi
Pravdepodobne sa mi to neoplati a zase prerobim aj gate , preto sa chcem zatial iba informovat, ci by bol zaujem a za ake ceny , potom sa rozhodnem ci predam ci nie
1.
ASUS P8Z77-M PRO: Doska s (asi ) kompletnym balenim , kupovana niekedy v lete v Asbise . Je v zaruke, mam preskenovany zarucak a fakturu. V zaruke teda este cca 2,5 roka. Je v 100% stave , ma najnovsi bios.
2.
Intel Core i3 3210: CPU je v 100% stave . Mam len cisto CPU a box chladic, orig. krabicku nemam. Zaruka nie je.
3.
Intel Core i3 2125: CPU je v 100% stave . Mam len cisto CPU a box chladic, orig. krabicku nemam. Zaruka nie je.
4.
MSI 470 GTX twin frozr II: Grafika je v 100% stave. Mam len cisto grafiku, redukciu na HDMI , redukciu na DVI a redukcie na napajanie , orig. krabica chyba. Zaruka nie je . Povodny chladic je komplet vycisteny od prachy a karta je prepastovana, je ako nova.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Dosku urcite lacno nepustim, trvalo mi to dlho kym som ju zohnal , ked nepocitam Gene , tak lepsia mATX doska na 1155 nie je.
2-3. CPU je na predaj iba jeden ! Je mi jedno ktory sa preda, vykonovo su na tom rovnako, druhy si necham.
4. Grafika je k dispozici hned.
Pokial sa nenajdu zaujemcovia na MB + CPU ( grafiku asi nebude taky problem predat ) tak si to necham . Pokial sa mi nebudu pacit ceny, tak to tiez nepredam. Necham to tu par dni , ak nebude odozva , uzamknem vlakno a vianoce prezijem aj s tymto PC
Ponukam vsade mozne aj nemozne , aj mimo fora ...
Keby nieco, treba sa pytat, nekusem ...
ilustracne foto :
ericc64