Takže po upratovaní mi zavadzajú tieto veci a rád by som sa ich zbavil: 1, FDD SONY MPF920 2, DVD vypalovačka LG GSA-H10A 3, NZXT. Brushless DC Fan (bol v deskope zhruba mesiac) 4, EDIMAX EN-9130TXL Fast Ethernet PCI Adapter 5, 5x pasívny chladič, 2x IO-shield (dosku netuším) 6, Káble: rôzne P-ATA káble, redukcie k zdroju pre GPU, 4x sieťový kábel k zdroju, dátový kábel k mt SE, invertor s vypínačom k neónom... Toto všetko by malo byť funkčné na 95% tkz. všetko bolo 100% funkčné a potom sa to len odložilo do postele...
Pri odbere viacerých vecí darujem mt: nokia 6070( nejde zapnúť) nokia 6303c (po páde, bez baterky, rozbitý display) SE K810i? ( v dezolátnom stave, doska,foťák,display by však mala byť OK) Samsung SGH-F480 (naposledy nechcel brať SIMky, ale ináč šlo všetko) 2x sieťová karta AGP, 1x AGP Grafika (nVidia Compaq Vanta LT 316903900001-R01) router D-LINK DI-524UP, bezdrotový set labtec PS2....
Najlepší by bol osobný odber a najme všetkého. Vyhadzovať to nechcem, ale tak počkám do 10.5. a pokiaľ nebude záujem, tak to vyhodím... Poštovné hradí kupujúci, najvyššia/najlepšia ponuka berie, vyhradzujem si právo nepredať, predávam aj inde, možná aj výmena za niečo . Foto na požiadanie.
_________________ Predám všetko, čo sa mi dostane do rúk!
Obchodník je meno moje!
Dnes MNE,Zajtra SEBE a napozajtra TOMÁŠOVI.
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein- |