Zdravim, potrebujem sa zbavit tychto veci, tak predtym ako by som to vyhodil skusim tu.
Ako si mozete vsimnut, zvukovka ma opacne rozhranie, takze do klasickeho PCI-E ju nezapojite. Doska prestala ist po tom, ako som ju vymontoval a chcel som dat dole vsetky chladice...jeden bol fest zapeceny, tak pravdepodobne sa poskodil chip na juznom mostiku. Mozno sa to nejako da spravit, ak nie tak nie, ale mozno by sa dakomu hodila ta zvukovka.
Asus P5N32-E SLI
Skrina bola pouzivana dost rokov, bola aj "odborne upravena", aby mi tam vosla GTX 260 na dlzku, bok je dost oplieskany kedze sa okolo nej chodilo, bocny ventilator ma uz lozisko rozpadnute, dost huci ak sa zle vyspi
Thermaltake Soprano
Sluchatka taktiez nepouzivam uz dost dlho, kupoval som si ich davno ked som este aktivne hraval...Je na nich vidno ze uz maju co to za sebou, nausniky su rozstrapkane od toho ked som mal strnisko
kabel je zlomeny na konci zeleneho jacka, treba to len troska skratit a pojde to, zvladne kazdy aspon trocha zrucny chlapec. Mikrofonovy by mal byt fajn.
Speedlink Triton SL-8760
Dalsia vec je zdroj, tiez uz bol par rokov puzivany, 2 male vetraciky su dost hlucne, ale ist by mal bez problemov.
Je to Thermaltake PurePower 420W