Predám hernú počítačovú myš Zowie GEAR ZA11 v perfektnom stave.400/800/1600/3200 DPI, senzor Avago 3310, lift-off distance 1,5 - 1,8 mm€ ponúkniteFotky:https://drive.google.com/folderview?id=0B8BoUeqs7cZaeXd2WjcwckpOZ0k&usp=sharingVyhradené:Uprednostniť lepšiu ponuku.Uprednostniť osobný odber v Košiciach.Odstúpiť z predaja.Odmietnuť nevyhovujúcu ponuku.Predávam aj na iných stránkach. Asi uz nebude zaruka ci ? Vobec netusim kolko to ponuknut.. skus napisat kolko by si ocakaval ... a.dovod predaja? Záruka ešte možno aj je, ale nemám doklad. Dôvod predaja je, že som ju dostal ku zostave, ktorú som kupoval. Ja osobne mám Mionix Naos, takže Zowie mi je zbytočná. 60 € stojí nová, tak 50% z pôvodnej sumy ideálne Ponúkam 22€ + poštovné. 25 € + pošta a sme dohodnutý Chcem sa zmestiť do 25€ vrátane poštovného, takže 25€ vrátane pošty je moje max (poštovné len nie je viac ako 3€ na 100g myšku).l S platbou na bankový účet sa dohodneme Dohodnuté, čakám SS s číslo účtu. Máš SS. Peniaze s potvrdením a adresou odoslané, čakám myšku € nabehli dneska. V pondelok posielam // Spojený príspevok Pon 12.09.16 13:53Zásielka odoslaná. Myška dnes prišla (prekvapivo vo veľkej krabici bola zabalená, čakal som tam aj 2 fľaše šampanského ). Zajtra otestujem a napíšem.// Spojený príspevok Str 14.09.16 13:12Myška je v poriadku, vďaka za obchod. Môžeme lock. Aj ja ďakujem. Nech slúži ...