Predám svoj iPhone 5 16GB čierny v dobrom stave(telefón nesie menšie známky používania no nič vážne). Na prednom skle bola nalepená fólia a vzadu karbónová fólia(takže sú takmer bez škrabanca), no na mäkkom hliníku z boku je vidieť pár odrenín. Po funkčnej stránke má ale jednu závadu...
Asi pred dvoma/troma týždňami sa mi začala extrémne rýchlo vybíjať batéria. Samozrejme išiel som s tým do servisu kde mi vymenili batériu za novú. Problém naďalej pretrvával aj po výmene ešte jednej batérie. Po dôkladnejšom prezretí mi v servise povedali že bude asi niečo zlé na doske a moc by sa mi to neoplatilo meniť. Telefón je samozrejme plne funkčný ale po vytiahnutí z nabíjačky vydrží iba pár hodín. Ak by bol niekto šikovný a mal by k dispozícii funkčnú dosku z iného iPhonu, môže si ich vymeniť a má plne funkčný mobil. On je v podstate aj teraz funkčný, len to je skôr pevná linka ako mobil kedže ho musím nabíjať asi 3x do dňa. Žiadnu inú závadu nemá.Telefón má približne dva roky(nemám k nemu doklad ani faktúru kedže som telefón dostal z firmy). Mám k nemu iba nabíjačku, kábel a dva kryty. Nabíjačka a kábel boli teraz pred týždňom kupované nové originál Apple pretože som si myslel že by to mohlo byť aj v nabíjačke, no nebolo. Nie je blokovaný na žiadnu sieť, takže je možné do neho vložiť akúkoľvek SIM kartu.
Dôvod predaja: kúpa Samsung Galaxy S6
Cena: ponúknite a nejako sa už určite dohodneme, pretože mi bude doma zbytočne ležať. Radšej by som riešil osobný odber kde by ste si mohli mobil aj prezrieť a vyskúšať, no nie je problém ho poslať aj poštou. Osobný odber je možný v Šuranoch, Nových zámkoch a v okolí.
Fotogaléria sa vám otvorí po kliknutí na banner▼
Predávam aj inde.