Zatial len informacne by som mal na predaj iPod Nano 3. generacie 8GB cierny a originalny iPod Universal Dock + Remote Control. Obidve veci su v kompletnom baleni.
iPod Nano 3G 8GB black + USB kabel + silikonove puzdro + druhe puzdro (imitacia koze, obidve puzdra sa daju pripnut na opasok) + iPod dock nadstavec + krabicka + dokumentacia + (sluchatka - zisli z obidvoch sluchadiel gumicky, ktore drzia sluchatka v usiach, no pri nasadeni vankusikov drzia a hraju bez problemov, nie je to nic zavazne, je na vas ci budete chciet aj sluchatka alebo nie)
- iPod ma zozadu male skrabanceky od bezneho pouzivania ako kazdy, z predu je ako novy, ma nieco cez dva roky, cize zaruka uz nie je, rok bol velmi malo pouzivany so sluchatkami a ostatny cas bol zapichnuty v docku ktory predavam nizsie. Tie gumicky zo sluchatiek zisli asi preto lebo sa sluchatka pouzivali len malo, potom vobec a neskor som ich zopar krat skusil a zisli dolu.
iPod Universal Dock + Remote Control - originalny v krabici s nadstavcami na rozne typy iPodov. Ma nieco cez rok a pol tusim, cize mozno este v zaruke, no blocek uz nemam.
Poprosim normalne hodnotenia a vyhnite sa OT. Ak mate zaujem, mozete dat rovno ponuku a rozhodnem sa.
Predavam aj mimo fora.
Fotky:
Kód:
http://img80.imageshack.us/gal.php?g=imag00181.jpg