V najbližších dňoch budem mať na predaj nasledujúce komponenty:
– cpu i7-5820K + doska
Asrock X99M Extreme4 – bez záruky, predaj iba spolu – 220€
– grafika
Gainward GTX 1070 Phoenix – záruka v alze do 09/2020 cez užívateľa
kiko863 tu na fóre, bral som to od neho, komunikácia bez problémov – 400€
– cpu chladič
RAIJINTEK Tisis Core – je to chladič bez fanov – 40€
– skrinka
Jonsbo RM3 Black – bežné známky používania, komplet balenie, pôvodné fany neboli použité, bez záruky – 60€
– fany Noiseblocker: 2×
BlackSilent PRO PL2, 1×
BlackSilent PRO PK2, 2×
BlackSilent PRO PL-PS – plne funkčné, ako nové, bez záruky – všetky spolu 40€
– RAM
G.Skill TridentZ 2×8GB – ide o polovicu kitu, teda 2 kusy 8GB modulov, 2 si nechávam, bez záruky – 120 €
– zdroj
EVGA SuperNOVA 750 G2 – plne funkčný, bez porúch, záruka od predajcu uplynula, no výrobca vraj ponúka 10r (neviem, nemám to overené) – 50€
V podstate ide o komplet zostavu v podpise, až na disk a dvojicu RAMiek. Môžem to predať aj spolu ako celú zostavu, stačí si tam dať disk.
Ceny sú orientačné, rozumnej dohode sa nebránim. Uprednostním toho, kto vezme viac vecí, resp. aj celok. Ku všetkému mám krabice a pôvodné balenia.
+ jeden monitor Dell U2515H – bez záruky, bez mŕtvych pixelov alebo iných poškodení panelu. Stojan má samozrejme mierne známky používania, nemám však výplň krabice, iba samotnú krabicu – 170€
Keď to zrátam, dokopy s monitorom je to 1100€. Ak by to vzal niekto komplet, 1000€.
Momentálne som v Žiline, ešte cca týždeň, no nemám tu všetky krabice. O týždeň budem v Prešove, kde mám zvyšné krabice.
Preferujem osobný odber, žiadne dobierky. Predávam aj inde.