Predám lenovo Y50-70 v konfigurácii:
15.6 FHD i5 - 4210H 2.90 GHz 4 GB ram + ďalších 4 GB doložím k notebooku (jej vloženie nechám na budúcom majiteľovi) 500 GB SSHD Nvidia GTX 860m 4 GB
Notebook je po reklamácii. Bolo vymenené spodné šasi na ktoré je záruka 12 mesiacov (priložený záručný protokol). Inak je reklamácia platná do 16.12.2016. Preto aj tu ramku nechávam na budúcom majiteľovi. Tá ram tam bola predtým ale keď som to posielal na reklamáciu tak som ju vyberál(notebok je originál kupovaný s 4GB). A ja už nechcem do tohto notebooku nijako zasahovať. Len akurát dávam Facroty settings a ho nechám pripravený pre nového majiteľa. Je tam originál Windows 10 po update s Win 8. Notebok je v super stave ako som písal spodné šasi je nové. Akurát na vrchu v ľavom rohu je malý ťukanec nič vážne. Foto na požiadanie.
K notebooku je samozrejme taktiež komplet balenie, krabica, návody, externá mechanika, pokladničný blok.
Len osobný odber BA alebo okolie SL.
Dôvod predaja: Medzičasom, počas reklamačnej doby, som si zaobstaral nový NTB.
_________________ Laptop: XPS 7590 4K OLED i9-9980HK 32GB-2666MHz GTX1650 1TB-Adata SX8200 Phone 1: Samsung Galaxy S10 Phone 2: Apple iPhone SE 64GB (1. gen) |