Dobry den mal by som tu na predaj jeden z mojich prvych notebookov a to Asus A6Km s AMD CPU.
Kupovany bol 6/2006. Bolo o neho starane, hlavne prve 4r. , kedy bol aktivne pouzivany, potom klaklo HDD a rok bol na policke. Ak ma pamät neklame koncom roka 2010 alebo zaciatkom roka 2011 dostal novy HDD od WD (80GB IDE) a odvtedy nabehal len nieco cez 200h, hlavne na nostalgicke hranie starsich hier, hraval som na tom na max ci skoro max aj GTA SA
Momentalne ma uz cez 9r. ale stale krasne funguje, len krytky pantov (nie panty, tie su kovove! ) odpadavaju a ma prasklinku v plaste pri pante, ktora je dlhsia ale nezasahuje do konstrukcie NTB takze sice je par cm dlha ale len par mm hruba, takze sa neoddeluje od seba a funguje takto uz od r. 2012 a to par krat do tyzdna ho otvorim a zahram sa par minut
Ale teraz uz prisiel na cas vypradat moje stare HW skrine, lebo idem kupovat novu aparaturu ( PC/Audio)
Komponenty :
CPU: AMD Sempron 3300+ 2.0GHz 1jadro poctive 25W
RAM : 512MB vzdy verne sluziaca
GPU : Nvidia GeForce 7300Go 64MB VRAM Kedysi som na tom hral uplne vsetko GTA2, GTA SA , Crashday , WOWko, CS 1.6, GTA 3, GTA VC, moju srdcovku MAFIU a vela vela dalsich
HDD: Nove HDD z prelomu rokov 2010/2011 WD 80GB IDE
4x USB 2.0
Citacka kariet MMC/SD/MS
CD/DVD napalovacka
WebCamera 1.3MPx
Baterka ma na par cm opadany plast ale nezasahuje do konstrukcie baterky, taky lem par mm okolo baterky (mozem pofotit) : Vydrz : Stale drzi v loade(GTA SA) okolo 40-45m, mozno po kalibracie aj viac, kto vie... Na nete trocha viac.
ma jednu chybu a tou je momentalne nefunkcne Wifi. Davno islo, potom sa preinstaloval OS a nahodili ovladace a islo zas, potom bol znova reinstalovany a nahodil som stare ofladace a uz neslo wifi, nahodil som nove ovladace a znova islo a ked 4krat som preinstaloval OS tak nahodil som nove ovladace na wifi kartu a uz neslo a stare CD z r2006 so starymi ovladacmi som stratil
takze pravdepodobne funguje Wifi karta ale nemam na to ovladace a nedari sa mi najst spravnu, takze berme ze nefunguje, nechcem zavadzat.
V pripade zaujmu a dobrej cenovej ponuky som ochotny predat a samozrejme na poziadanie dam aj fotky ake len budete chciet.
PS: momentalne je zapnuty a s novym HDD pise ze ma 223h cinnosti za sebou.
Touchpad, tlacidla vsetko funguje bezchyby a nic nie je osuchane.
V cene je aj nabijacka
Dakujem
Cena : S dohodou, inde zatial nepredavam.
Bez OS.Pekny den prajem