cauko,chcel by som sa opytat ci by mal niekto zaujem o hore spominany book... a aj cenu,za kolko by som ho mohol streliť...
notebook je v bezchybnom stave,minimum škrabancov,dokonca nova baterka (teraz prišla z reklamacie) inak na nom nebol jediny problem...
ak by bol zaujem,dam screen z HDTUNE,je bez chybnych sektorov... displej bez škrabancov,klavesnica nepoškodená,porty funkčne,pánty držia jak nové,proste všetko ako má byť...
tu je k nemu info:
http://notebooky.heureka.sk/asus-k50ab- ... e/#section
o notebook bolo starane ako v perinke,je skoro jak novy...
k booku je adapter,CD (aj na HDD je zaloha driverov) manualy a blok so zarukou do 15.12.2011
info ohladom driverov, OS (popripade hier) poskytnem cez SS koly pravidlam fora. v pripade zaujmu nafotim a upnem...
ked budete odhadovat cenu,dbajte na to ze je v zaruke,ma novu baterku a je v top stave,dik
v pripade atraktivnej ponuky a osobky v BA/TN je možnosť si book odskúšať,obhliadnuť atd...
dovod predaja: chystam sa kupit acer S3
//ked aj nieje zaujem tak mi ho aspon ohodnotte,diky
novinky ohladom predaja: mam ponuku na 300€ mimo fóra,osobka v BA,ak by sa nasiel niekto kto by po nom velmi tuzil a dal viac (samozrejme osobka BA/TN) tak píšte,mate čas do pondelka... vtedy pricestujem a book predavam...