Ahojte nasledovne predmety nemajú pre mňa využitie a keďže som pomerne dosť časovo vyťažený dávam nasledujúce položky exkluzívne pre fórum (zatial?) foto spravím podľa záujmu, na nízke ponuky nebudem odpovedať, nie som tu prvý deň, ďakujem.
PlayStation 5 verzia s mechanikou Kúpena leto 2022, používaná veľmi malo, nahratých max 80hodín bd mam iba: Ratchet & Clank: Rift Apart inak potom všetko digital ?(ak sa dá podarovať účet s hrami, neviem?)
Sony RX 100 VI + Samsung 256GB PRO PLUS ! + Mini Tripod Jobo + Nabíjačka na dve batérie + 6 Batérií (2 Originálne!) + GRIP *mimo záruky / 100% stav a balenie / cca 2 roky, používané velmi málo - iba cca 4000 cvaknutí
Sony A7 + Sony 55mm 1.8 + Samyang AF 24mm f/1.8 + Polarizačný filter + Brašna CaseLogic + extra dve batérie + nabíjačka + Sandinsk Pro 64GB *mimo záruky / 100% stav a balenie / zhruba 4 roky - iba 9000 cvaknutí
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Model - 82K200RCCK kupeny December 2022 čiže v záruke, použitý veľmi málo, cca 40hod. V skratke údaje: Ryzen 5 5600H / IPS 120HZ / 16gb / 512gb M2 / RTX 3050 4GB GDDR6
Samsung Galaxy Note 10 Plus 8/128GB Vhodný na výmenu displeja alebo ak niekto chce na diely, čiže prihliadnuc tomu by bola aj cena
Samsung Galaxy S20+ 8/128GB Par prasklín na iba rohoch z vpredu. Zadné sklo je prasknuté na komplet Inak telefón v poriadku, kamery, displej a funkčnosť všetko fajn iba esteticky to je chabé
zdroj SEASONIC G-550 (SSR-550RM)/ 80PLUS Gold 550W *Chýbajúce modulárne káble Kúpený 7/2019 Bol iba dva krát zapojený na test
Prednosť majú ponuky, kde by bolo možné osobne prebratie, som flexibilný, aktuálne bývam KA čiže do určitého okruhu som ochotný prísť o dva týždne víkend by sa dalo aj RK/LM inak zvyšok budem riešiť dobierkou
Vopred upozorňujem že nebudem možno schopný odpovedať každému hneď. Ďakujem za každú ponuku.
|