Mam tu na predaj nasledovne veci, co mi zostali ako som rozpredal zvysok pc. Konkretne case, grafika, pamate, zvukovka. Bez zaruky ale do minuleho tyzdna boli sucastou PC, takze v 100% stave. Foto aktualny stav.
Ceny nie su fixne, pripadne ponuknite vlastne. Pre zvacsenie kliknite na obrazok..
Skrinka: CHIEFTEC Dragon series MIDI tower (bez zdroja) slusna skrina v super stave, celkom robustna, kvalitne spracovana, napr. 1mm SECC ocel, 4xpozicia pre 80mm fan atd. atd., bez zdroja, pozri foto.
18€
Grafika: Gigabyte 8500GT 128MB DDR3 128bit PCI-E x16 (GV-NX85T128P). Vykonovo skoro ako 8600GT lebo je to specialna edicia ktora ma priamo z vyroby vyssie takty ako bezne 8500gt. 2xDVI + D-Sub adapter, TV OUT - S-Video a komponentný. Balenie v krabici. Pozri foto. Uz bez zaruky ale slape spolahlivo, teploty s nou som mal pri max vytazeni okolo 60C v skrini s vetrakom len v zdroji, takze aj teploty slusne. Aj ked je pasivne chladena, to chladenie je slusne vyriesene, Heat pipe II...
18€
http://www.giga-byte.sk/products/vga/sp ... t128p.html
Pamate: 2x 512MB KINGSTON DDR2 800MHz PC6400 CL5 (KVR800D2N5/512).
Isli v dual channel mode. Cena za par.
12€
Zvukovka: Creative Audigy, model: SB0230. Ma napr. aj firewire konektor, mozno ju pouzit aj ako FW radic... podla mojho laickeho nazoru ma ovela lepsi zvuk ako napr. integrovany codec Realtek ALC888 co mam na doske.
10€
pozn.: vyhradzujem si pravo tovar nepredat, pripadne predat mimo fora.