Dobrý večer, mám na predaj Windows 7 Ultimate Retail v ENG jazyku. Service Pack 1 included.Samozrejme je ešte zabalený. Cenu navrhnite Vy.http://www.bazos.sk/img/1/626/57660626.jpg ja by som mal zaujem ale netusim v akej cene sa pohybuje je to nejako obmedzene na pocet instalacii hw? ci ako? Tiez zaujem a treba info ako ziada pan nadomnou, diky. Cena 75€ , retail verzia čiže licencia nieje viazaná na hw dobra cena,skoda,ze som nedavno kupil...Ultimate ma navyse povolenu zmenu jazyka...vrrr ponukam 50eur, osobka v BAviem ktomu pribalit 2x nove USB kluce nerozbalene. ja som sa ozval prvy :/ ponukam 55e cash ja ten win potrebujem tak isto osobne v BA nieje problem Ja som dal prvý ponuku, uvidíme ako to potrebuješ.60 62 63 !!!REZERVOVANÉ PRE LOVEJOY!!! dakujem.urcite ho kupujem halo, si sa rozhodol pre nizsiu ponuku?ale zrejme je to ista forma debilizmu, prajem uspesny predaj i kupu gebo - nabuduce bez urazok prosim.predavajuci ma pravo sam sa rozhodnut, komu svoj tovar preda. Obchod sme uzavreli.Windows som si osobne prevzal.Dakujem za rezervaciu a ustretovost. ...