Predám omylom kúpený Windows 8.1 PRO
N (SK)
Dôvod predaja je taký, že člen mojej blízkej rodiny mal ilegálny Windows 8.1 PRO a chcel si kúpiť originál, že tam vloží len KEY (aby nemusel inštalovať inú verziu), ale ten dotyčný človek kúpil omylom "Windows 8.1 PRO
N" namiesto "Windows 8.1 PRO".
Kľúč samozrejme nefungoval a písal, že daný kľúč je platný pre inú verziu Windowsu.
Link:
http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/sk_SK/pdp/Windows-8.1-Pro-N/productID.288683600Pôvodná cena:
€ 279.00 Vrátane DPH (4.6.2015)
Navrhoval by som osobné odskúšanie a predaj + ukážem objednávku na internete, maximálne 90 kilometrov od Trnavy.
Predávam
za úplne minimálnu cenu, netuším koľko za to môžem dostať, ale
očakávam 60€.
Pre tých ktorí nevedia, tak N-kové verzie sú úplne normálne, takže mi už nemusíte volať (vlastne sa už ani nedovoláte, dal som preč číslo z fóra), že je to len demo verzia a kúpite ju za 10€:
Citácia:
Vydania N systému Windows 8.1 sú k dispozícii zákazníkom, ktorí žijú v krajinách Európskeho hospodárskeho priestoru, v Chorvátsku a Švajčiarsku. Boli navrhnuté tak, aby ste získali väčšinu funkcií systému Windows 8.1, a k tomu aj možnosť výberu.
Vydania N systému Windows 8.1 umožňujú výber vlastného prehrávača médií, ako aj softvéru, ktorý je potrebný na správu a prehrávanie diskov CD, DVD a iných digitálnych mediálnych súborov. Ak si vyberiete prehrávač Windows Media Player, jeho prevzatie, ako aj prevzatie súvisiaceho softvéru, je bezplatné.
Nepredávam mimo fóra.