zvazujem predaj mojej zbierky orginal dvd filmov, kazde dvd bolo max raz v mechanike.
niektore boli kupene v kartone avsak som ich dal do klasickeho dvd obalu + farebne vytlacena obalka. vsetko je minimalne v CZ dabingu
zbierka - Bud Spencer & Terence Hill (13 DVD)
Prava a leva ruka dabla, Me jmeno je nikdo, Maly unaveny Joe, Hrosi v africe, Dva machri mezi nebem a peklem, Kto najde pritele najde poklad, Dvojnici, Dva vytecnici, Jdi nato, Bananovy Joe, Buh odpousti ja ne, Stastny Luke, Superpolda
zbierka - American Pie (6 DVD)
American Pie 1, American Pie 2, American Pie 3 - Svadba, American Pie 4 - Na tabore, American Pie - Naha mile, American Pie - Spolek Beta
zbierka - Policajna akademia 1,2,3,4,5,6,7 (7 DVD)
zbierka - Zahulime uvidime 1,2,3 (3 DVD)
zbierka - Police Story 1,2,3,4 (1 obal pre 4dvd) (4 DVD)
zbierka - Krizovatka smrti 1,2,3 (3 DVD)
ostatne - Rytiri ze Sanghaje, Tenkrat na vychode, Mrazik, Tri veterani, No pockaj zajac-3dvd bez potlace (7 DVD)
spolu 43 DVD pokial dobre ratam
, cena za kus je 1,50e (predsa len tam je klasicky obal s farebnou potlacou)
najradsej by som to predal vsetko naraz,cena po kusoch je cca 65e komplet a pri odbere vsetkeho naraz by som to dal za 50e + pridal by som gratis aj dreveny cierny hama stojan pre 20ks dvd
idealne osobne kosice, nechcem to posielat po kusoch kadetade, avsak ak by bol zaujem o vsetko naraz tak to viem poslat na moje naklady
vyhradzujem si pravo nepredat a zrusit ponuku, zatial predavam len tu ale neskor pridam inzerat inde