no za monitor by som určite čakal troška viac, aj ked je to crt, je to dobry monitor, nechal by som si ho keby mal DVI, žial nema, a radšej by som predal zostavu v celku ako po komponentoch
na DVI existuje redukcia...ak chceš v celku,stačí si spočítať,..a k tomu CRT,starý prestarý CRT Philips,to radšej daruk k zostave než zato pýtať peniaze,ani € by som zaň nedal...
inzerát tam môže byť,otázne je však,kto to kúpi za takú nekresťanskú cenu...
Na tom zdroji by som sa tiež pozastavil,je to veľmi nekvalitný,neznačkový zdroj,ale ten PC by sa hodil mojej babke na karty,..idem jej brnknúť (bez srandy)
pozri, viem že je to neznačkovy a nekvalitny zdroj nemusiš mi to pripominať, otazka znela aku ma tak hodnotu a nie aky je kvalitny, je to 4 roky stara zostava, no doteraz som s nou nemal žiaden problem, ak tu mieniš pisať takym štylom tak radšej nepiš, snažim sa seriozne zistiť cenu, tacosi povedal svoj nazor, fajn, viac nepotrebujem, takže taketo prispevky niesu nutne, dakujem
Moze sa stat ze celu zostavu predas za 100€ niekomu pre koho to bude jeho prvy pocitac. Normalnu predajnu cenu by som tipol na 60-70 EUR. Co sa tyka toho CRT monitora, vsetci menia za LCD, firmy taketo monitory vyhadzuju. Jeho realna predajna cena je 5€ tomu kto ho potrebuje do dvoch dni a 10€ nejakemu susedovi co sa mu akurat pokazil a do 20minut potrebuje zohnat iny, inak ma naozaj nulovu hodnotu.