Zdravím maníci ,
mám taký problém samozrejme hladal som kde sa dalo a toto beriem už ako poslednú možnosť.
Nedávno som kúpil multimedialne centrum značky icy box (link)
http://www.alza.sk/icybox-ib-mp309hw-b-d355945.htm
Televízor mám Sony bravia Full hd (bližšie info keby bolo treba dodám)
Do icy boxu som dokúpil 1 TB Hdd 7200 ot. Hitachi a zabudoval priamo do boxu... teraz si filmy dávam priamo cez usb ktoré som dostak ku boxu na hdd a cez hdmi kábel pripojený do tv prehrávam.
Problém je však ten že všetky filmy okrem kvality divx mi trhaju vela Mkv mi to ani len nepusti a blue ray som na tom pustil zatial 1/3 pokusov. ( trhanie sa dá vydržať je to slabunké ale predsa tam je a človeku to leze na nervi keď to robí pri každom filme a dookola pozerať divx to mozem pozerat aj cez usb naboku telky...)
A tak som na to išiel vylučovacou metódov stiahol som si zo stránky na test televízii
http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php video ktoré bolo vo Video AVCHD (.m2ts) čo je keď som tomu dobre pochopil formát blu ray...
Dal som to do boxu a na televízore mi to ide uplne parádne všetko bez uplne najmensieho seku a v prenadhernej grafike skúšal som aj také demá kde bol trošku zaberák na efekty a ták a aj tak uplne bez co i len jedneho trhančeka ...
tak ma zaujíma v čom je problém už som skúšal aj hladať nejaké konvertéry kde by som mkv prekonvertoval do formátu m2ts v poctate som chcel docielit aby ten film bol v takom istom formáte ako je tá demo ukážka ...
Som lajk čo sa týka týchto veci ale zase nie uplny niečo už viem a v tomto by som potreboval poradiť dalo by sa to nejako ochcat aby mi tie mkvcka isli v pohode alebo zistit preco mi to neprehraje aj originál blu ray ktorý je v poctate už od začiatku m2ts. Mal som prometheusa v blu ray a ten mi v pohodke isiel mal cez 50 gb aj ked sem tam malinkatý trhanček... a stiahol som Avatara 50 gb origo blu ray a ani sa nespustil ... len cierna obrazovka ...
Tak dakujem za nejaké reakcie snaď sa nám to podarý rozlúsknuť .