Zdravím všetkých. Mal by som jeden problém a potreboval by som poradiť.
Ide o to, že po poslednom preinštalovaní Win.7 mi nejde zmeniť poskytovateľ vyhladávania v IE9. Je tam Bing a ja som zvyknutý na Google. Zdá sa to byť banálna záležitosť, lenže nie je. Ani v nastaveniach, ani v nástrojoch, ani v možnostich siete internet nie je k dispozícii nič iné okrem Bing. Dostanem sa síce do správcu doplnkov, kde medzi poskytovatelmi vyhladávanie a urýchlovačmi je len Bing. Keď zadám "vyhladať ďalšie urýchlovače", tak ma nasmeruje na stránku microsoftu, kde je ale tiež len Bing a snáď ešte zopár vecí, ale rozhodne nie Google.
Môžete mi niekto prosím poradiť nejakú fintu ako "vymeniť" Bing za Google?? Vopred veľmi pekne ďakujem.
PS: google,sk mám ako domovskú stránku, ale chcem aby mi pri odkazoch vyhľadával google a nie bing.
PPS: prosím neraďte mi aby som si nainštaloval Mozilu, Google chrome a pod. (ďakujem za pochopenie)
_________________ PC: Case Cooler Master Elite 130 s Noctua NF-S12B, MB Gigabyte H97N Wifi, CPU Intel Core i5 4460, SSD Intel 520 124GB, HDD WD Blue 1TB, RAM 8GB KIT Corsair DDR3 1600MHz BLue Vengeance, Monitor Phillips 223V5LSB, Windows 7 x64, Creative A520, Logitech K360, M235, 4TB WD My Could, Netgear WNR3500L2, Creative Sound Blaster X-fi surrond 5.1, |