Zdravím Vás,
Pre tých čo si kladú otázku prečo zakladám túto tému a chcú za každú cenu písať čo si neprečítam niekde na nete je to veľa atď. Áno, práveže som toho dosť čítal, stretávam sa s rôznymi názormi a myslím že od toho tu je to forúm, takže snáď ako zatiaľ vždy mi poradíte a budem spokojný
...
Na začiatok uvediem, sám neviem či ísť na Apple alebo Windows. Ci uz pri skladaní zostavy alebo nejakého notebooku za tie peniaze mám parametrovo lepšie PC, naopak tá stabilita a vyladenie softwaru ma už dosť presvedčilo pri mojom iPhonom 6 plus, čo je možno dalšia zámienka prečo sa pozerám na Apple výrobky. Zatiaľ som používal vždy Windows na prácu, (teda hlavne Adobe after effect, premiere pro, sony vegas, obsluha LED obrazoviek, teda pri koncertoch rôzne animácie, 3D mapingy, teda vseobecne vykreslovanie / render, rôzne grafické úpravy atď) Nejakú pevnú taxu nemám, poviem úprimne ak budem presvedčený že iMac bude pre mna ideálnou voľbou a stojí cca 2500 Eur + - tak fajn investujem, viem že sa mi tie peniaze vrátia, naopak nechcem nezmyselne investovať. Taktiež sa pozerám z hľadiska toho že Apple výrobky (z vlastnej skúsenosti) menej strácajú na hodnote, takže možno aj preto sa pozerám o pár % viac práve na ne...
Ak máte nejaké otázky na mňa aby ste mi plnohodnotne poradili, rád zodpoviem, musím mať hlavne zariadenie pri ktorom keď budem robiť náročnejšie veci LIVE, aby som nemal nejaké lagy. Taktiež som sa pozeral po bazároch, nerád síce nakupujem cez to, ale pokiaľ je záruka tak samozrejme asi pre každého každá 100vka je dobrá vo vačku. Ďakujem za všetky tipy ...