Dobrý deň,
v prvom rade dúfam že som dal túto tému do správnej kategórie, pretože použil som aj hľadanie ale nič konkrétne k môjmu prípadu som nenašiel a neviem ani presne do ktorej kategórie zaradiť môj prípad. K veci, nedávno som kúpil GoPro Hero 3 Black edition kameru. Ohľadom kamery všetko ku spokojnosti ale nastal problém práve pri úprave videa. Ani z ďaleka nevyužívam jej možnosti, pretože nedokážem video postrihať pri vyššej kvalite. Momentálne mám parametre PC:
Procesor:DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) socket 775
Základová doska:Foxconn P9657AA-8KS2H (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
RAM:4x Corsair XMS2 CM2X1024-6400 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-13 @ 270 MHz)
Grafika:NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
Zvuk:Realtek ALC883 @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0]
Tu je výpis z EVERESTU:Kód:
http://uloz.to/xWCWoZX2/pc-htm
Viem že tento PC sa ani z ďaleka neblíži takému, aký by som na moje požiadavky potreboval. Problémom je že som študent a ledva som si dovolil používanú kameru, nie to nový PC. Kedysi som sa PC venoval ale už je to dlhá doba a tu na fóre sú určite lepší ako ja. Chcel by som základovú dosku nechať tú čo mám a vyskladať niečo čo sa bude aspoň trochu blížiť zostave na strihanie videa a všetko samozrejme za priateľnú cenu. Čo by ste mi doporučili ?
Vopred Ďakujem a prajem pekný deň.
Tomáš