Ahojte potreboval by som pomoct s nainstalovanim ovladacov pre HP nx 6310.
Po preinstalovani Windows XP Home Edition som si stiahol ovladace z HP stranky a nainstaloval ich lenze nastal problem zo zvukom (Nejde mi !!!)
Chcem sa spytat ci nie je nahodou potrebne dodrzat nejaku postupnost pri instalacii ovladacov (ak ano tak aka je postupnost instalacie) alebo co by mohla byt chyba!
ten chipset je samozrejme vzdy lepsie mat ako prvy, vyhnes sa komplikaciam, ale inak je to v podstate jedno. ked si nainstaloval tu zvukovku nehodilo ziadnu chybovu hlasku? co ukazuje tray ikona alebo nastavenie v nej si pozeral?
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
nazdar aj ja som si myslel ze to je jedno v akom poradi sa to bude instalovat ale teraz neviem ci som instaloval hned prvy chipset ... no a ked instalujem Sound tak mi vyhodi chybu "The HDA Audiu bus driver is required and not found"
no tak neviem kde by mohla byt chyba ... a stahoval som to z tej stranky ...
tak ho odober ten ovladac a skus to urobit znovu. a pozri v device manageri ci pri nejakej polozke nieje otaznik alebo vykricnik. pripadne hod screen sem.
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
to som uz vyskusal ho odobrat a nic to iste ... a v spravcovi zariadenia sa nahadza jedna polozka, ktora ma otaznik a ked ju otvorim tak je tam otaznik s vykrickikom PCI Device ... ale namam tucha co to znamena :-(