Mam problem Chcel som si nechat na jednom disku vistu a na druhom som chcel vyskusat xp lebo niekolko programov mi neslape pod vistou poriadne a na xp nebol problem Mam 2 disky 2x250GB prvy mam rozdeleny na tri casti a to na prvej je windows vista home premium cz na druhu som nainstaloval windows xp a na tretej ktora ma 12 GB mam recovery particiu Nainstaloval som celkom pohodka az na to ze som takmer ziadne ovladace nerozchodil takze som sa chcel hodit do visty lenze automaticky mi spustilo xp Potom som preinstaloval xp na druhy disk(250 GB v kuse) sformatoval stare xp a nadstavil ten disk s vistou ako prvy ktory ma bootovat Lenze mi napisalo ten error ako keby tam ani ziadny system na tom disku nebol Takze sa chcem spytat ako by som mohol spravit to aby mi zacalo znova bootovat vistu(pri xp existovali nejaky spustacie diskety a podobne srandicky len s vistami mam skusenost mesiac zatial) A druha vec ktoru sa chcem spytat je, ako by som mohol reinstalovat vistu z recovery particie na hdd lebo pri nabiehani mi ponukne boot setup(f2) a boot menu(f12) V biose neni nic take ako by som sa dostal k instalacii tej particie Inak tu particiu som objavil pri tej instalacii windowsu xp inak by som o nej nevedel Na zaciatku mi ponukalo vytvorit nejake recovery disky lenze som bol moc zazraty do skusania co vsetko pojde atd az som sa na to vysral
Inak jedna sa o notebook FS amilo xa 2528
Ak mate hocijake rady tak sem s nimi Ak sa nenajde ziadna tak si skocim kupit recovery disky do Fujitsu-Siemens Pripadne by som bol velmi vdacny za radu ako by som mohol rozbehnut linux a vistu na jednom nb
|