Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 22.10.09 Prihlásený: 24.05.20 Príspevky: 82 Témy: 19 | 19 Bydlisko: Košice |
Cchel by som Vas poprosit o radu.
Kupiil som si novy comp acer spustil prvykrat ale neurobil som ziadnu zalohu moja chyba viem.
teraz mi comp zmrzol a nieco sa s nim stalo, nejde win 7, pri zapnuti vypisuje len dve hlasky opravit windows alebo start normaly windows.
Tak som dal opravit ale asi po 2 hodinach _ operating system not found.
Tak som stiahol win7 z warezu, vypalil na bootovacie cd a dal do compu, a aj napriek tomu ked bootuje to cd, stale mi startuje windows a potoim dlho dlho nic proste neinstaluje to nove Win.
neviete kde robim chybu:
dakujem
|
|
|
Chod do biosu a zapni Recovery D2D, reštart a stlač klavesi ALT+ f10, spustí sa ti obnova systemu Windows, naskočí ti taká tabulka a z tej si vybereš obnovenie.
keby si čital navod tak načo kde čo tahat z wariacich stranok, acer a mnoho iních má na disku skryty oddiel, u acera je to PQSERVICE a v tom je cela inštalacia
|
|
Registrovaný: 22.10.09 Prihlásený: 24.05.20 Príspevky: 82 Témy: 19 | 19 Bydlisko: Košice |
dik za radu,
nehodilo mi to tabulku ale toto.
Status:0xc00000e9
a same error
// pridané po 11 minútach od posledného príspevku
ak som si to spravne prelozilcomp nieje schopny spravne komunikovat s pevnym diskom co s tym teraz
|
|
Registrovaný: 03.09.11 Prihlásený: 30.04.12 Príspevky: 64 Témy: 4 | 4 |
choď do biosu a prepni bootovanie z cd a reštartuj pc malo by ti automaticky začať bootovať z cd alebo ti napíše stlačte ľubovoľnú klávesu inštalácia je klikačka
|
|
presne ako pises stlacim lubovolnu klavesu a zacne mi startovat windows v tom mam problem cd je bootovatelne aj nastavenie v biose mam na boot z cd tomu nechapem
|
|
presne ako pises stlacim lubovolnu klavesu a zacne mi startovat windows v tom mam problem cd je bootovatelne aj nastavenie v biose mam na boot z cd tomu nechapem
|
|
|
Reklamácia notebooku, zavada HW
|
|
zahadne je na tom to ze ked dam instalovat win xp tak ma particie rozdelene takto a samozrejme to nejde
F _ 12 GB
C _ 100 MB
D _ 500 GB
a tym padom nenaistalujem ani xp asi ako vravis pojde na reklamaciu lebo tomu nechapem.
ako poznam nayelektrodom tak to nebudu chciet uznat.
Dik za rady
|
|
|
Ked si išíel nainštalovat XP tak si prepol na IDE režim?, nehral si sa nahodov v biose a po reštarte ti hodilo chybu 0xc00000e9 ? ta 12 GB particia je skryty oddiel PQSERVICE v ktorom je inštalacia windowsu, ak si sa nehral v biose tak tu 12 Gb particiu spav aktívnu, mosí ti to nabehnút.
Vyber disk z kompu a na druhý komp ho pripoj, na komp nainštaluj EASEUS Partition Master, tú 12 GB partíciu sprav aktívnu, založ do kompu a štart, inštalácia sa ti spustí z 12 Gb particie tak jak si ho 1 x zapol, alebo by ti pomohlo spúštacie CD recovery Norton Ghost 15 alebo CD Recovery Acronis 2010, nabotoval by si komp a spravil aktívny skrytý oddiel
|
|
dik za radu,
ked som daval dnu xp tak som dal ide ano na to som si dal pozor.
ako prosim ta spravim tu particiu aktivnu tu F ?, lebo ak vyberiem disk z compu padne mi zaruka ci nie.
Ale skusim to este s tym CD recovery norton Ghost a dam vediet, uz som rozmyslal nad reklamaciou ale asi by ma vysmiali.
|
|
|
Ked vyberieš disk a trebarz ho nahradíš druhím nepada ti zaruka, tak isto aj pamäte môžeš, pri reklamacii sa dava naspet čo tam bolo
|
|
takze sa mi nieco podarilo, spustila sa mi instalacia win 7, ale narazil som na problem nema to kde nainstalovat, ziadny disk nemam, ako keby odisiel HDD .
Takze predsa reklamacia.
Dakujem za rady
// pridané po 4 hodinách 44 minútach od posledného príspevku
chcel by som sa Vas este opytat, da sa nejakym sposobom naformatovat HDD kedze mi nejde spustit win 7, v biose takuto moynost nemam.
Dakujem
|
|
Registrovaný: 03.10.11 Prihlásený: 14.11.18 Príspevky: 869 Témy: 32 | 32 Bydlisko: PX |
pri inštaláci musíš zmazať vsetky oddiely a vytvoriť noví s formatom NTFS či tak nejak, teraz neviem presne
_________________ [size=85]PC 1 =| MB, MSI Mortar B360M | CPU, Intel Core i5 8600K + Tranquillo | RAM, DDR4 HyperX 16GB 2666 | SSD, Radeon R7 120GB | HDD, Seagate Barracuda 7200 1TB | GPU, MSI 1070 TI Gaming | PSU, Seasonic S12II 620 | Case, Cooler Master masterbox Q300L | OS, Win 10 Pro x64 | Monitor, LG 29UM59 PC 2 = | MB, GA B360M H | CPU, Intel Pentium G5400| RAM, DDR4 8GB HyperX 2400 | SSD, Crucial BX500 120GB | HDD[/b], Seagate Barracuda 7200 500 GB | GPU, int. UHD 610 | PSU, FPS hexa 500W | Case, Zalman T2 | OS, Win 10 PRO [/size=85] |
|
to mas pravdu len ja neviem s tymi priecinkami nic robit ani vymazat ani vytvorit novy proste nic,
v tom mam problem.
|
|
|
vyber disk a pripoj na na druhý počitač, otestuj disk cez HD tune na vadné sektori, tento disk nieje nutne formatovat lebo formatuješ ho počas inštalacie zo skryteho oddielu-F, môže bit aj to že disku nemusí bit nič, môžeš mat aj vadní iný HW
MilanYX mal si ty vôbec notebook alebo deskop z predinštalovaním OS? zrejme nie ked tak radíš, ked obnovuješ system tak ti naskočí taka tabulka, v nej máš inštalaciu-obnovenie z formatom disku a možnostov vytvorenia bud oddielu C:/ a aj D:/, tak čo špekuluješ z formatom a zrušením partícii, mnohý si tak zrušily aj skryty oddiel, a už boli spokojní čo vyviedly
|
|
Registrovaný: 15.09.11 Prihlásený: 10.11.14 Príspevky: 41 Témy: 7 | 7 |
bolo by dobre keby si to aj otfotil ako ti tie problemy ukazuje
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
|