Zdravím,
Donedávna som mal v PC iba 2,5GB RAM, a tak som prednedávnom spravil upgrade na 6GB. Chcel som reinštalovať windows na 64bit verziu, pretože mám len 32bit, čo nedokáže využiť toľko RAM. Dal som CD do počítača, zapol boot menu, označil CD-ROM a začalo načitávať Windows files. Potom napísalo Starting Windows a nabehla modrá plocha. Zvyčajne by malo nabehnúť Install windows okienko, no mne len načitávalo, a nezobrazilo mi to. Mohol som len pohybovať kurzorom. Skúsil som ešte raz, no s tým istým výsledkom :/ . Skúšal som aj inú CD-ROM, no nepomohlo.Dal som CD aj do iného PC, no ten istý výsledok. Zase keď som dal to CD do hocijakého notebooku čo mám doma, tak mi to išlo. Neviem prečo to na ntb ide a na PC nie. Myslel som že je na vine CD,no spravilo to isté aj s iným CD a tiež som dnes skúsil inštalovať cez USB.. Stále ten istý výsledok. Neviem ako to opraviť a windows by mi trebalo už reinštalovať. Zase cez Safe Mod mi to ide ale tam myslím nie je možnosť format hard disk, pretože už mám dosť zaplnený HDD hrami a trebalo by mi ho formátovať a tak nainštalovať Windows.
http://www.computer-realm.net/wp-content/uploads/post-images/2007/10/install-windwos.png Toto okienko sa mi nezobrazí ..
ďakujem za odpovede