chcem sa opitat ci by mi nevedel niekto pomoct kupil som notebook ale mam v nom linux(ubuntu11.4 mislim) a chcem ho preinstalovat na XP system mi bootuje s CD a zacne kopirovat subory a zratu oblubena modra obrazovka neviete plis niekto co s tim ?
moc si toho nenapisal, modra obrazovka s cim? ked das instalaciu znova, tiez vyskoci BS na tom istom mieste v procese? aky subor pri tom kopiruje?
mas urcite funkcnu instalacku?
instalacka je funkcna je to predsa len original XP vyhadzuje to stale pri tej istej mislim skusl som nainstalovat aj priamo v linuxe ale pise ze nenasiel platnu particiu a ze nemoze pokracovat
chcel som ti dačo poradiť, ale potom som si prečítal tú časť, ako si sa pokúšal nainštalovať windows z linuxu a mal som dosť. Zver to niekomu skúsenejšiemu a ty sa zatiaľ douč gramatiku. Žiadne čiarky, zlý opis problému atď.
Ked si si kupil notebook a predpokladam že je v nom SATA disk, tipujem že máš acer, chod do biosu cez klavesu F2, nastav si disk do IDE modu- Native, daj BOOT z mechaniky, založ CD winXP, reštart a potvrd zdetekovanie Cd, spusti sa ti inštalacia
Nemáš ovladače radiča SATA disku, daj to z IDE AHACI mode na IDE Native mode, ak tú možnost nemáš tak chod na stranku vyrobcu tvojho notebooku a k tvojmu modelu notebooku si tie ovladače stiahni, integruj si ích do novej inštalačky XPčka cez program NLITE, vypališ si Cd XP a už to bez problemov nainštaluješ, navodi su na nete