Dobrý deň, má taký problém. Poskladal som svoj prvý pc (i7-4770k,msi b85-g43, crucial ballistix 2x4GB 1600Mhz, crosair 650m) a chcel som ho spustiť cez integrovanú grafiku, pretože grafika mi ešte neprišla. Ramky som zapojil do dimm 2 a 3 ako bolo písané na doske. Pc sa zapol ale ukazovalo ''no signal'' (vga aj hdmi), mechanika blikala v 1s interavale, keď som ju chcel otvoriť len tak zo zvedavosti otvoriť, tak sa otvorila ale hned ako sa mala zastaviť tak sa zavrela a znova mliká v intervale. To isté HDD iba cvaká v tom intervale. Ventilátory sa všetky krútia. Potom som na nejakom zahraničnom fóre čítal, že to robí tá druhá ramka, dal som ju preč a vualá pc beží, nabehol bios, nainštaloval som windows a všetko ide ako má. Ramky som skúšal obe sú v poriadku aj sloty sú v poriadku. PC sa spustil aj keď bola jedna ramka v dimm 2, a potom som ju hodil do dimm 4 aj tak sa pc spustil. Myslíte keď mi príde gtx 760 zapojím ju bude to fungovať úplne v pohode ?
_________________ CPU: Ryzen 7 5700x3d MB: MSI X570 gaming GPU: XTX 6700xt Speedster SSD: WD 850SN 1TB PSU: EVGA 750W Mobil:Oneplus 11 |