Caute opravujem notebook bratrancovy (sunku compaq nx6110) a on tam povodne mal problem ze sa notebook zapol len ked pritlacite na lavu stranu vedla tačpadu alebo ked ste ho otocili dole hlavou tak som ho celi rozobral chybu som nenasiel tak som ho zlozil ked som ho slozil tak isiel tak som si myslel ze tam bol asi zly kontakt a teraz uz fici dalej mam problem ze originalni procesor co tam bol Intel celeron M 350 1,3GHZ mi nevladze ani v najmensom xp cko uz ked pisem tuto spravu tak ju nestiha vypisovat na monitor takze sorry za gramaticke chyby potom som zistil ze zvacsa ide na 100 percent vsetko ked vypnem ide na 20 percent a ked kliknem na start ide na 100 percent a zamrza potom aj ked scrolujem stranku ale to teraz nechajme ja som mal tento isti notebook ale mne ked takto blbol tak som to neriesil (letel z okna doslovne) mam z neho este ramky a procak tak som to tam vymenil ten u mna bol ten procesor 1,5 ghz I.C.M 370 ale som zistil ze ten aj vladze len nechapem ze ked ma viac stupnov ako 55 tak zacina mrznut a sekat a to nenormalne som na nete a zamrzne mi a 2 min neviem hibat mysou (na tej 350 to nerobi keby to bolo neprehladne)Tak dakujem za rady !teraz som zistil ze on zamrza aj v nizkych teplotach!
|