Cawte chlapi mam taký problém z PC z ničoho nič sa mi začína prehrievať CPU v biose mam 99 stupňov a to není v žiadnom zátaži tak som sa rozhodol to cele rozobrať vyčistiť komplet PC dal som starú pastu preč a kúpil Artic MX-4 dal som to do kopy myslel som si že pasta bude už bude po 3rokoch v rici ale OMYL pozriem BIOS a stále 99 stupňov. Neviem si stým rady Procesor nebol taktovaný a netuším čo by tomu pomohlo ono to začne že zapnem PC a teplota stúpa stúpa až na 99 ventilátor chladiča ide na 2319RPM pričom základná doska má 28 stupňov takže základná je v POHO. Nikdy pred tým mi to nerobilo tak neviem čo mam spraviť asi to zanesiem do servisu nech mi spravia diagnostiku lebo neviem čo by mohlo odísť aký HW. Taká otázka môže to byť procesorom ? Môže len tak z ničoho nič odísť, aké sú príznaky že CPU odíde? Lebo ako samotný PC ide schválne som zapojil obrazovku cez základnú dosku a pracujem na ňom bezproblémovo nič neseká ide pohode. Ono sa ani dokonca sám počítač nevypne keby malo reálnu teplotu tak minimálne by vypol alebo by aspoň išiel teplý vzduch ale nič také. Len tak uvažujem či by náhodou neodišlo čidlo teploty. Viete mi nejako poradiť v prípade je tu niekto z BBkraja čo sa rozumie do toho o niečo viac ako ja.
|