V dnešní den se k nám od společnosti Intel dostávají čtyři nové procesory a s nimi přichází i jisté slevy. Jedná se o dvoujádrové modely - E7300, E8600 a čtyřjádrové - Q9400, Q9650.
Spoločnosť Intel v nedeľu oficiálne potvrdila, že jej prvé procesory postavené na architektúre Nehalem budú niesť označenie Intel Core i7 a začnú sa vyrábať v poslednom štvrťroku tohto roka. Všetky procesory postavené na jadre Nehalem budú niesť hlavné označenie Intel Core, ďalšie modely uvádzané v budúcom roku by mali ale priniesť niekoľko ďalších nových doplňujúcich označení okrem i7.
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Ak pridu. Ako slovnaft -> ropa zlacnie -> "o par dni sa prisposobime novvm cenam" -> ropa sa vrati spet, samozrejme este nic neznizili -> "ako reakciu na stupajuce ceny ropy sme bla bla bla..."
_________________ Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...