Tu plastelinu mi ocko predvcerom objednal z internetu ako na Vianoce. Uz sa na nu veeeeeelmi tesim:D! Najdete ju na www.plastelina.sk . Tam je aj na objednanie. Ja mam objednane Skarabeus. Podla toho, co tam pise je to SUPER!!! Pozrite tam a potom dajte vediet co a ako. Kto to ma tiez piste.
_________________ ZIVOT JE LEN JEDEN, TAK SI HO UZI!!!
Vyskúšajte Inteligentnú plastelínu a zistíte, prečo ľudia na celom svete bez nej nevedia žiť
To je zase slogan. Už vidím třeba Křováky, jak běhají z holým zadkem a s inteligentní plastelínou v ruce.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
...napriek tomu by ste si nemali plastelínu NIKDY vkladať do úst alebo ju jesť. Ak omylom malé množstvo plastelíny prehltnete, nemusíte sa báť, o pár dní sa s ňou budete môcť zasa hrať.
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki
...napriek tomu by ste si nemali plastelínu NIKDY vkladať do úst alebo ju jesť. Ak omylom malé množstvo plastelíny prehltnete, nemusíte sa báť, o pár dní sa s ňou budete môcť zasa hrať.
preistotu to radsej neskusajte
ale je to ozaj sranda vec...a hlavne to tak nesmrdi ako normalna plastelina.vlastne ani nechapem preco sa to tak vola lebo to je skor ako tekuty silikon