Ešte by bolo dobré napísať presnú lokalitu (a prípadne aj ulicu). V niektorých je problém (napr. niektoré časti Starého mesta), že nie sú natiahnuté káble všetkých operátorov. Ja, ako obyvateľ Petržalky mám to šťastie, že v dome mám UPC, Orange, Swan, Telekom (a možno ešte niekoho), čiže si naozaj môžem vyberať. UPC som mal od r. 2006 do 2010, kedy problémy s nimi začali byť tak neúnosné, že som internet zrušil (TV od nich máme stále). Mal som relatívne časté výpadky vo večerných hodinách (v časoch, kedy som potreboval pracovať a napr. som kopíroval veľa dát na server). Technici môj problém nedokázali vyriešiť, tak som sa s nimi rozlúčil. Odvtedy mám Orange a maximálna spokojnosť - ako na prácu, tak aj na hranie.
Pri UPC mi vadí aj ich debilná politika predlžovania zmlúv (nedávno medializovaná). Na ich obranu však musím povedať, že zvyšok rodiny a známych, ktorí majú UPC, sú s nimi spokojní.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |