Chcel by som poprosit niekoho zbehleho,kto mi dal aspon tip kde hladat problem.Skusim popisat symptomy. Nenacitava sa mi stranka Gmailu, facebooku po uspesnom zalogovani (stranky ostanu done,ale nedotiahnu sa objekty,su prazdne)
Dalej ked mam zabudovane video v stranke po kliknuti sa nic nedeje.Rovako nefunguju google maps,iba prazdne okno ziadne mapy.
Chcem poprosit o nejake tipy ako to troubleshootovat.Mam podozrenie,ze problem ma spolocneho menovatela.Chyba nejaky plugin atd.
Vcera som akurat nainstaloval do IE7 google earth plugin pretoze ked som bol na google maps tak ma stale otravovalo okno na potrebnu instalaciu.Odvtedy je problem.
Uz som to aj odinstaloval.Zisla by sa mi nejaka sikovna utlitka,ktora by spravila audit exploreru.
Pokial mi je zname,zmrseny IE nie je mozne nejak preinstalovat,pretoze je zazraty hlboko v OS.Mam Win XP SP3,ktory doteraz slapal ako hodinky s Avirou.
Preinstalovat WIN sa mi nechce (i ked mam image panenskeho stavu)
Problem vyrieseny,och kdeze mame tych expertov...Nefungovali java skripty so stranok.
Odregistrovana kniznica jscript.dll, riesenie regsvr32 jscript.dll spustit z promptu a slape to:))
Medzitym som upgradoval na IE8 a slape o poznanie rychlejsie....