p360t píše:
Tak ako IE7, aj IE8 sa u mňa na XP chovajú dosť zvláštne: po stlačení New Tab sa new tab otvorí až po asi 6 sekundách. Deviatka by to fakt nemusela robiť...
A keď máš pootváraných viac kariet ako ja bežne aj 20-30 a na PC ti beží ďalších 15-20 programov, tak sa načakáš
Ja mám nainštalovaný aj Chrome, Safari, Operu či Firefox. Ale Chrome je postavený na jadre Safari, a kvôli designu si ho nestiahnem, lebo sa mi nepáči. Safari 4 pokazili, mohol to byť super prehliadač. Opera je oničom, taký zlatý stred. Má niektoré vymoženosti ale aj tak si ma nezískala natoľko aby som menil. A Firefoxu sa vysmievam. Pretože je teraz veľké FF boom, všetci sa davovo stávajú chrbtom k IE, len preto, že Mozilla je teraz "cool". Fakt neviem čo je cool na tom, že mi hore trčia veľké ikony a menu polôžky, ktoré bez pluginu nedáte preč alebo vám štart trvá niekoľko sekúnd, a ešte potom musíte čakať kým sa aktualizuje FF a všetky pluginy.
Ďakujem pekne, všetko je krásne ale ja si ostanem pri svojom IE8, lebo aj napriek tomu, že nemá veľkú možnosť pluginov a načitáva stránky trošku pomalšie a nemá podporu HTML5/CSS3 a vyvýja sa toršku ťažšie, je najjednoduchší, vzhľadom najkrajší browser, ktorý má rýchly štart. IE6 bol prepadák o tom sa nebavme. V tej dobe, kedy vznikol IE6 by sme len ťažko hľadali konkurenciu.
A ešte niečo. Niektorí odcudzujú Microsoft, pretože sú nespokojný a hlavne preto lebo je to trendom. Ale väčšina problémov je v tom, že užívatalia chcú nezmysli, že užívatelia nedia robiť s počítačom a užívatelia si inštalujú nesprávny software. Nevravím, že všetko v MS je super. pozrite sa už len na predstaviteľa Steva Ballmera, ale niektoré ich produkty nie sú zlé a netreba odcudzovať celú firmu. Hovorím o Windows Seven, IE8 a iných produktoch ktoré sa im vydarili.