zdravím, ako sa dá zistiť, či sa nepripája na net okrem mna niekto iný?..(myslím tým na moju IP) ...existujú nejaké príkazy...Mám antik wireless a airlive WL5460APv2..thx za odpovede
takze mas wifi router, mno mas ho zabezpeceny??? da sato spravit tka ze podjes do nastaveniach routra a niekde v statystichach najdes MAC adresy aktyvnuch PC co su pripojene ak ich je tam viac niekto je na teba napojeny, ale daj tam WPA2 zapespecenia plus whitelisting MAC adries a mas pokoj....
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
...cau,teraz mam nastaveny mod ako AP-acess point,ako sa to dá dostať do tych nastaveniach ako vravis?este som to nenastavoval,mozes helfnut ako sa tam dostanem?
...skusal som zadadat tu gateway a vypisalo nenajdenie stránky, ako som pisal vyššie to nenie router asi ked ma oznacenie wireless acess point, no neviem
prepac to mi trochu uniklo potom ta skus bachnut http://192.168.100.252/ toto IP cka web rozhrania pre defaultne nastavenie, samozrejme aj ty by si mal byt v sieti 192.168.100.x
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
...tuto ip som skusal,a ani za chuja nejde, skusal som cez airlive.com nasiel som tam moj typ a nahodil web rozhranie ale ne vsetko sa dalo menit bo pc furt mrzol, ale aj ked co tam zmenit?, sak daco sa dat musi,ked ne tak len router kupit