Nechcel som zakladať viac tém ktoré by tu zavadzali a na internete som nič nenašiel preto píšem viac otázok naraz.
1.Chcem postupne spraviť dve stránky s úplne odlišným obsahom. K tej neskoršej stránke chcem pristaviť cez gamehosting server nejakej hry. Pre každú stránku chcem spraviť vlastný youtube channel a facebookovu fanstránku. Po pridaní reklám na stránky a youtube channely je lepšie byť živnostník alebo niečo iné?
2.Youtube channely : 2,1. Doma používame jedno pripojenie na internet niekedy aj rovnaký počítač a neviem či bude vadiť ak bude niekto u nás dom prezerať moje videá alebo keby niekto klikol na reklamu. Ako tomu zabrániť?
2,2.Ak mi youtube ponúkne spoluprácu tak to môžem prijať neskôr až mi to bude vyhovovať? 2,3.Môžem na natáčanie používať bezplatne moviemaker, fraps a hry ktoré mám zakúpené? 2,4.Ak by som mal živnosť nevadí že mám dva rôzne youtube channely?
3.Facebook: 3,1.Čo je lepšie fanstránka alebo skupina? 3,2. Bude vadiť ak bude niekto u nás doma prezerať moju fanstránku/skupinu alebo keby niekto klikol na reklamu na fanstránke/skupine? Vadí ak to budú aj oni lajkovať?
Prepáčte že sa pýtam ako hlupák ale chcem dopredu vedieť ako to mám spraviť.
|